Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Εκρηκτική... προβοκάτσια!

Και ξαφνικά η Ελλάδα έγινε το άντρο της τρομοκρατίας. Τουλάχιστον έτσι μας τα παρουσιάζουν μετά τα... 'ελεγχομενα' εκρηκτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών (το πιάσατε το υποννοούμενο φαντάζομαι).
Δεν ξέρω πόσοι αντιλαμβάνονται τι εστί τρομοκρατία και τι εστί παρακράτος, αλλά τα φαινόμενα των τελευταίων ημερών φαντάζουν τουλάχιστον περίεργα.
Άρχισαν να σκάνε μπόμπες παντού, λες και μετατραπήκαμε ξαφνικά σε Βαγδάτη.
Φαίνεται κιόλας πως η αποστολή μέσω.. courier έγινε η αγαπημένη συνήθεια των "τρομοκρατών". Μάλιστα τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ αναφέρανε πως επρόκειτω να σταλεί και μία στον Σαρκοζί (με courier πάντα).
Μάλιστα... τρομερή έμπνευση. Ποιανών άραγε;
Οφείλω να ομολογήσω πως οι εγκέφαλοι όλης αυτής της ιστορίας, που σίγουρα είναι άτομα που δεν πάει καν το μυαλό μας, διαθέτουν σεναριακή φαντασία. Ούτε στο Hollywood δεν σκέφτηκε κανείς να στέλνουν οι τρομοκράτες βόμβες μέσω courier.
Και μέσα σε όλο αυτό το υπέροχο κλίμα, τίθεται σχεδόν εκβιαστικά δίλλημα (ή μάλλον διλλήματα) με σκοπό να μας αναγκάσουν να κάνουμε τι άραγε;
Αφήνουμε την σκέψη και τα συμπεράσματα σε εσάς.

Εμείς πάντως θα πούμε ότι δεν πιστεύουμε τις γελοιότητες αυτού του είδους, δεν πιστεύουμε σε σατανικές συμπτώσεις, και δεν πιστεύουμε σε λόγια χωρίς απτές και σοβαρές αποδείξεις. Πιστεύουμε απλά στην θεωρία αιτίου και αιτιατού: αιτία & γεγονός.