Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά λέμε...

Δεν ξέρω τι ακριβώς σχέδιο έχει υπολογίσει για εμάς η λέσχη Bilderberg μαζί με τα δικά μας τα "πατριωτάκια", αλλά σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά.
Προσέξτε ΜΕΡΙΚΑ από τα σημάδια:

1. Οι Τούρκοι βάζουν ωκεανογραφικό τους να ψάχνει για πετρελαιο όταν στην βραχονησίδα Λαδόξερα (που η περιοχή είναι τίγκα στο πετρέλαιο), και ταυτοχρόνως μας απαγορεύουν την πρόσβαση (καλό ε;). Αυτά δεν τα λέω εγώ τα έχει επιβεβαιώσει και το ΓΕΝ.
Να σας θυμίσω την δήλωση του προδότη πρωθυπουργού που είχε πει ότι "Πετρέλαιο δεν έχουμε...";;;; Ορίστε νάτη (κάντε click στον σύνδεσμο).

Φαίνεται πως οι τουρκαλάδες έχουν όμως αντίθετη άποψη, μια και η Λαδόξερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα στον κόσμο, και πολλές φορές το έδαφος του βυθού έχει διαρροές πετρελαίου το οποίο φτάνει στην επιφάνεια (εξ'ού και το όνομα της βραχονησίδας).
Αυτή είναι η αλήθεια, ότι η Λαδόξερα διαθέτει ένα πολύ πλούσιο κοίτασμα, και γι'αυτό ΔΕΝ θέλουν να το μάθει ο λαός. Γι'αυτό και ο ΓΑΠ στο παραπάνω video διαψεύδει ότι έχουμε πετρέλαιο ενώ γελάει σαν ηλίθιος, όχι γιατί η ερώτηση είναι αστεία, αλλά γιατί ΞΕΡΕΙ ότι ψεύδεται ασύστολα!


2. Οι τουρκαλάδες όταν εμείς ακυρώσαμε την αγορά αρμάτων ρώσικων (γιατί άραγε;), αμόλησαν 400.. ΝΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ άρματα δικά τους στον Έβρο. Τυχαίο; Δεν νομίζω...


3. Η ιστορία με την επίθεση παραστρατιωτικών στο εστιατόριο στην Αμφιλοχία ΜΟΝΟ τυχαίο δεν είναι. Έχουν αρχίσει οι ψίθυροι περί "Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς-UCC". Επίσης υπάρχουν φήμες περί αποθήκες με AK47 Kalasnikov μέσα στην Ελλάδα. Ξέρετε αν γίνει το .. μπαμ, σε ποιανών τα χέρια θα βρίσκονται αυτά τα όπλα εν ριπή οφθαλμού; Να μαντέψω; Μήπως των Αλβανών; Φυσικά τα παραπάνω είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ξέρω.. Όπως ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας η χρεοκωπία της χώρας, όπως ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα Ίμια, όπως ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας η Κύπρος, κ.λ.π.


4. Η εβραία κυρία Δραγώνα έχει αναλωθεί σε έναν -αναίτιο κατ' εμάς αλλά αιτιατό κατ'αυτούς- πόλεμο στον Ελληνικό πολιτισμό. Πρόσφατο κατόρθωμα της, η επιβολή εκμάθησης Τούρκικων στην Θράκη στον ίδιο βαθμό όπως και τα Ελληνικά. Και όλα αυτά ΕΝΤΟΣ της Ελληνικής επικράτειας (αυτό το λέω για να προλάβω κανέναν "προοδευτικό" που θα μας πει τίποτε παπάντζες πάλι).

Λοιπόν ελληνάρες για αφήστε τις μαλακίες και φροντίστε για το τι θα κάνετε, πριν γίνεται γιουσουφάκια.

Μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ από τις ηγεσίες γιατί αυτές είναι απλά συνένοχες.

Μην αυταπατάστε, ο τούρκικος και σλάβικος επεκτατισμός ΠΟΤΕ δεν εξαφανίστηκε.

Απλά είχε μπει για λίγο στο pause...