Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Χαροπαλεύει 17χρονος από τη συμπλοκή με Αλβανούς!

Δεν το έχει αναφέρει κανένα ΜΜΕ. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Καλό κουράγιο στα παιδιά και περαστικά.


Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένα από τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν με μαχαίρια στον Διαβατό Ημαθίας, όταν καυγάδισαν με συνομήλικούς τους από την Αλβανία κι εκείνοι κάλεσαν σε… ενισχύσεις ενήλικους συγγενείς τους! Ένας από τους δράστες συνελήφθη και οι υπόλοιποι αναζητούνται.
Η κατάσταση του 17χρονου αγοριού είναι ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς δέχθηκε «επαγγελματικό χτύπημα» από κουζινομάχαιρο ή ξιφολόγχη η οποία διαπέρασε πέρα για πέρα το σώμα του και μάλιστα ο δράστης την έστριψε για να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά! Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Βέροιας άλλο ένα 15χρονο Ελληνόπουλο με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό, ένας 19χρονος με τραύματα από μαχαίρι στο δεξί πλευρό, ανάμεσα στα πόδια και στο κεφάλι και ένας 17χρονος με μώλωπες και εκδορές σε όλο του το πρόσωπο από χτυπήματα!
Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από μια παρατήρηση που έκαναν δύο νεαροί Αλβανοί στον 17χρονο για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε το ποδήλατό του. Αμέσως ξέσπασε καυγάς και, σε βοήθεια των δύο ανήλικων αλλοδαπών, έσπευσαν επτά συγγενείς τους οι οποίοι επιτέθηκαν αδιακρίτως εναντίον των νεαρών Ελλήνων! Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται και μόνο ένας 22χρονος Αλβανός συνελήφθη ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Δεν εξακριβώθηκε αν είναι αυτός που τραυμάτισε σοβαρά τον 17χρονο, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες, συμμετείχε στην επίθεση κρατώντας μαχαίρι.

Πηγή