Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Και η ξεφτίλα συνεχίζεται (για να μην ξεχνιόμαστε).

Καλημέρα.. Σας έλειψα;

Σήμερα έχουμε ακόμα μία γραφική είδηση (λογικό είναι, σαν γραφική χώρα που είμαστε, με τους γνωστούς καφρους για κατοίκους):

Ο κύριος Λοβέρδος προσπαθεί να μας πείσει ότι δίνει μάχη (ορίστε και link από το άρθρο στο "Ποντίκι" που πέφτει χοντρό κράξιμο). Επειδή το να χαλάω οξυγονό και φαιά ουσία για να απαντήσω λέγοντας τα αυτονόητα προς τις βλακείες και ηλιθιότητες που μας βομβαρδίζουν τα.. "καμάρια" της πολιτικής ζωής της χώρας είναι μάλλον ανώφελο, θα σας παραθέσω δύο videos και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Video 1: Λιάνα Κανέλλη σε ρεσιτάλ κραξίματος.



Και επειδή η ξεφτίλα είναι κάτι ολοκληρωτικό (διότι δεν γίνεται να είσαι λίγο ξεφτίλας, ή είσαι ή δεν είσαι), ορίστε απολαύστε και το παρακάτω...

Video 2: Το γνωστό παχύδερμο ισωπεδώνει τα πάντα. Ο άνθρωπος που ήθελε να πάρει την ελληνική σημαία από τα Ίμια ο.. αέρας, τώρα προετοιμάζει το έδαφος για νέες παραχωρήσεις. Δώστε προσοχή στo video και μετά διαβαστε το κείμενο από κάτω:


Νυν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην Υπουργός Εξωτερικών ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, με ιδιότητες και σε θέσεις, δηλαδή, οι οποίες επιβάλλουν σε αυτόν που τις κατέχει να είναι περισσότερο ενημερωμένος για τα της χώρας και ιδιαίτερα για την ακριτική περιοχή της Θράκης.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων του στα τοπικά ΜΜΕ της περιοχής πριν τα εγκαίνια της νέας μονάδας της Pharmathen ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε επί τρεις (!!!) φορές τις Σάπες ως Σάπες Έβρου θέλοντας με τα εμφατικά του λόγια να τονίσει στους Θρακιώτες ότι η Ελλάδα προχωράει και η ανάπτυξη αυτή ξεκινάει από τη Θράκη.

Για την ανάπτυξη της Θράκης μιλούσε ο κ. Πάγκαλος, τα της Θράκης δεν γνωρίζει όμως. Όμορφα λόγια για το θεαθήναι από πολιτικούς που έχουν συνηθίσει να είναι κλεισμένοι στη γυάλα του «κλεινόν άστυ» και να έχουν φτάσει στο σημείο να μην γνωρίζουν πλέον ούτε τα στοιχειώδη, δηλαδή σε ποιο Νομό ανήκει μια πόλη που επισκέπτονται.


Μετά το τέλος των δηλώσεων του, ήμασταν οι μόνοι από τους δημοσιογράφους που του επισημάναμε ότι οι Σάπες ανήκουν στη Ροδόπη και όχι στον Έβρο με τον κ. Πάγκαλο να αρκεστεί λέγοντας χιουμοριστικά ότι με τον «Καλλικράτη» τώρα γίναμε ένα !!!

Και να φανταστείτε ότι ο κ. Πάγκαλος ήταν κάποτε και Υπουργός Εξωτερικών. Απορούμε, όταν συνομιλούσε με τους Τούρκους για ζητήματα Θράκης, τι να έλεγε άραγε; Μπορεί και αναφερόταν στην Καβάλα !!!

Λίγα μαθήματα γεωγραφίας κ. Πάγκαλε.


Πηγή: Φωνή Ροδόπης