Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Όταν οι πολιτικοί σας λένε "δεν θα πτωχεύσουμε", σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!


Καταρχήν η χώρα έχει ήδη πτωχεύσει αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
Και δεν υπήρχε ΠΟΤΕ ελπίδα να μην πτωχεύσει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά όταν ξοδεύεις σαν κράτος π.χ. 100 δις και παράγεις 30, και ταυτοχρόνως εισάγεις το 95% των καταναλωτικών -και όχι μόνο- προϊόντων, τότε αναπόφευκτα με τα δανεικά απλά μεταθέτεις το πρόβλημα και μάλιστα διογκωμένο από τους έξτρα τόκους.
Η λύση της Ελλάδας ήταν από την αρχή ο επανακαθορισμός του χρέους μαζί με έξοδο από το Ευρώ και υποτίμηση του νομίσματος.
Άλλωστε το Ευρώ θα καταρρέυσει έτσι κι αλλιώς και μάλιστα σύντομα. Και ο πιο απλός λόγος είναι ο εξής: Δεν δύναται να υπάρχει νόμισμα χωρίς έθνος.
Θα δείτε άλλωστε πως σύντομα αυτά που αναφέρω θα συμβούν με μικρές αποκλίσεις. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να το δει αυτό.

Κατα δεύτερον δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Τα ψέμματα του ΓΑΠ (δεν θα γίνουν παγώματα μισθών και αυξήσεις φόρων) προεκλογικά ειπώθησαν βάσει σχεδίου. Πήρε την εξουσία από τα χαϊβάνια που πιστεύουν κάθε φορά ότι μπούρδα τους υποσχεθεί ο κάθε λαοπλάνος πολιτικός (ο οποίος αγνοεί προφανώς πως οι προεκλογικές εξαγγελίες αποτελούν συμβόλαιο με το λαό και όχι κάποιο show δημοσίων σχέσεων, κάτι που καθιστά την κυβέρνηση παράνομη και αντισυνταγματική)
Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και το ξεπούλημα ήταν προδιαγεγραμένο τουλάχιστον πριν από μια πενταετία.

Οι σύγχρονοι Ηρόστρατοι που μας έχουν επιβάλλει ως κυβερνήτες τα διάφορα κέντρα εξουσίας κάνουν την δουλειά που τους έχει αναθέσει η λέσχη Bilderberg, δηλαδή την εξαθλίωση πρώτα και μετά το ξεπούλημα.

ΔΕΚΟ (ακόμα και η ΕΥΔΑΠ) πάνε σε ιδιώτες άλλες με μεγάλα ποσοστά άλλες με μικρότερα (ούτως η άλλως στο τέλος θα καταλήξουν ολιγοπώλιο ή μονοπώλιο στα χέρια των ιδιωτών).

Ο ορυκτός πλούτος ξεπουλιέται.
Ειδικά για τον χρυσό έχω προσωπική άποψη καθώς η εταιρία 'Ελληνικός Χρυσός" στην Χαλκιδική ήταν πελάτες της εταιρίας μας, και γνωρίζω πράγματα εκ των έσω.
Ο George Soros είναι πίσω από τα "παιχνίδια" με το χρυσό της Ελλάδος.

Το πετρέλαιο της χώρας μας θα το εκμεταλευτούν οι ξένοι, το Αιγαίο διχοτομείται, η βόρεια Θράκη ετοιμάζεται για απόσχιση, η Κρήτη πάει για ανεξαρτησία, η Μακεδονία αποτελεί μέρος γεωπολιτκού σχεδίου και η Ήπειρος είναι αντικείμενο πόθου των Αλβανών.

Και το χειρότερο είναι πως η πλειοψηφία των Ελλήνων καθότι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, μασάνε ότι βλακεία τους σερβίρουν στην tv. Θέλετε παράδειγμα; Ευχαρίστως.
Για παράδειγμα ένα τεράστιο ποσοστό νομίζει πως οι ιδιωτικοποιήσεις λύνουν το πρόβλημα. Και το πιστεύουν αυτό γιατί τους έχει γίνει βίωμα επειδή τους πιπιλάνε το μυαλό τα ΜΜΕ. Η πραγματικότητα είναι πως οι ιδιωτικοποιήσεις θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο, θα διογκώσουν το πρόβλημα δηλαδή.

Πραγματικά ως Έλληνας πιστεύω πως το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι τόσο σάπιο και ελεγχόμενο που δεν θα είναι εύκολο (για να μην πω 'δυνατόν') να γίνει κάθαρση, ειδικά δε όταν είμαστε διαιρεμένοι κομματικά.. λες και δεν είμαστε όλοι Έλληνες. Οι κομματικές διαφορές, τα ρουσφέτια και η νοοτροπία του βολέματος και το φακελακίου μας κατέστρεψαν. Και αν δεν αποβάλλουμε την νοοτροπία του 'ΕΓΩ' και δεν πάμε σε νοοτροπία του 'ΕΜΕΙΣ'.. ΔΕΝ θα δούμε άσπρη μέρα. Και σας το υπογραφω.