Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τι έχουμε πει; "Οι πολιτικοί πάντα λένε ψέμματα", σωστά;

Θυμάστε στις 26 Μαϊου τον Πεταλωτή να διαψεύδει παρέμβαση στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα;
Θυμάστε που έχουμε πει ότι όταν ένας πολιτικός διαψεύδει κάτι, σημαίνει ότι αυτό ακριβώς που διαψεύδει θα συμβεί;

Χτες ο Πεταλωτής το αμόλησε εν ψυχρώ. Πάγωμα 3-ετίας στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα και καληνύχτα σας.

Ερώτηση: Όταν διαψεύδουν την πτώχευση και την έξοδο από το Ευρώ, εσείς τι καταλαβαίνετε;

Bye bye love, bye bye happiness!

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Βόμβα στο γραφείο του Χρυσοχοίδη!

Η βία γεννάει βία. Και βία μπορεί να ασκείται και ψυχολογικά, οικονομικά, κ.λ.π.
Αυτά τα φαινόμενα είναι -ίσως, αν δεν μιλάμε για βρωμερή προβοκάτσια- τα αποτελέσματα του φασιστικού καθεστώτος της Ελλάδας.

Και δεν ξέρω τι λένε διάφοροι ούτε και με ενδιαφέρει, διότι ΚΑΝΕΙΣ που δουλεύει για τους μπάτσους, το κράτος και το σύστημα δεν μπορεί να ονομάζεται "αθώος". Διότι αποτελούν το εργαλείο εφαρμογής των νόμων ενός αντισυνταγματικού κράτους και υποταγής των πολιτών. Πως άραγε μπορεί κάποιος να αποκαλέσει ένα μπάτσο "αθώο" χωρίς να κοκκινήσει αλήθεια;

Η βόμβα στο Χρυσοχοϊδη ίσως είναι προβοκάτσια, ίσως και όχι.
Όπως και να 'χει -κατά την ταπεινή μας γνώμη- θλίψη για νεκρό μπάτσο βγάζει μόνο όποιος είναι μέρος του συστήματος ή έστω υποταγμένος σε αυτό.

Αυτά τα φαινόμενα δεν εξαφανίζονται με την καταστολή, αλλά με την κατανόηση των παραγόντων που τα προκαλούν! Σπείρατε καταιγίδες, και ήρθε η ώρα να θερίσετε θύελλες κύριοι... δυστυχώς για εσάς.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Προχωρά το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα: Τώρα μπορείς να ησυχάσεις μαλάκα έλληνα. Οι τράπεζες σώθηκανε !

Πρώτα αναρτάται το κείμενο της ξεφτίλας:

ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η δημιουργία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τις ελληνικές τράπεζες προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Το εν λόγω ταμείο θα ενισχύσει τις τράπεζες με 10 δισ. ευρώ, σε περίπτωση που υποχωρήσει η κεφαλαιακή επάρκειά τους.
Μάλιστα το υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε στη Βουλή ενημερωτικό σημείωμα που πληροφορεί ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προβλέπεται στο Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, παράρτημα 2, του μηχανισμού στήριξης που έχει υπογράψει η Ελληνική Δημοκρατία, ν. 3845/2010.

Και τώρα τι να σχολιάσουμε; Το γεγονός πως οι τράπεζες ευθύνονται για την διόγκωση του προβλήματος;
Ότι ο μαλάκας έλληνας φορολογούμενος θα πληρώσει ΚΑΙ αυτά τα χρήματα από το υστέρημά του;
Ότι η κυβέρνηση δεν έλαβε λαϊκή εντολή για να πράτει προδοσίες επί των εργαζομένων και επί της χώρας;
Ότι οι τράπεζες με τα λεφτά που λαμβάνουν για να ρίξουν ρευστό στην αγορά, αυτές ξεφορτώνονται τα τοξικά ομόλογα και δεν δίνουν φράγκο (που έτσι κι αλλιώς δίνονταν με ληστρικό επιτόκιο);
Ότι το Σύνταγμα το έχουν κάνει λάστιχο όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος κατά το συμφέρον τους;

Τι να πώ; Απλά θα παραθέσω το άρθρο 120 του Συντάγματος που μεταξύ άλλων αναφέρει:
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην πατρίδα και την Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία.


Μήπως να ξανανοίξουμε το σκοπευτήριο της Καισαριανής;

Εμείς το λέγαμε εδώ και καιρό...

Τώρα μας επιβεβαιώνουν και οι Ρώσσοι...
Ορίστε τα λέει και το ΕΘΝΟΣ.

Και βασικά μόνο εν τύποις μας έχει μείνει η μονομερής αναπροσαρμογή του χρέους (και όχι πτώχευση όπως λένε πολλοί φωστήρες), και αυτό γιατί επί της ουσίας η χώρα έχει πτωχεύσει. Όταν κλέβεις κυριολεκτικά τις κρατήσεις μιας ζωής των εργαζόμενων για να καλύψεις τα δάνεια των ληστρικών τραπεζιτών, τότε δεν θέλει και πολύ μυαλό.

Και να υπενθυμίσω πως στο ΔΝΤ μπήκαμε γιατί δεν είχαμε χρήματα να πληρώσουμε ομόλογο του 1981 που έληγε τώρα (από τις εποχές του Ανδρέα Παπανδρέου) το οποίο είχε τι επιτόκιο λέτε; 17% (δεκαεφτά τοις εκατό). Τζάμπα πράμα ε;

Όσο για το θέμα που αναφέρω στην 1η παράγραφο, υπάρχουν περιπτώσεις αναπροσαρμογής του χρέους χωρίς πτώχευση (περίπτωση Ουρουγουάης το 2003), αλλά λογικό είναι να γράφονται ανακρίβειες όταν μιλάει ο κάθε άσχετος.

Τι σχέση έχει ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο ΟΣΦΠ και το.. Μητσοτακέϊκο;;;;

Όπως λέει και ο τίτλος, έχει κανείς ιδέα για το τι σχέση έχει ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο ΟΣΦΠ και το.. Μητσοτακέϊκο;;;;
Έτσι μπας και ξυπνήσουν μερικοί και καταλάβουν πως παίζεται τόσα χρόνια το παιχνίδι των διαπλεκόμενων... διότι τελικά το ποσοστό χαϊβανιών στην ελληνική κοινωνία είναι τρομερά αυξημένο όπως φαίνεται και καταπίνουν ότι τους σερβίρουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και μάλιστα.. αμάσητο!

Περισσότερα hints & tips για το θέμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: Press-GR.blogspot

Και η ξεφτίλα συνεχίζεται (για να μην ξεχνιόμαστε).

Καλημέρα.. Σας έλειψα;

Σήμερα έχουμε ακόμα μία γραφική είδηση (λογικό είναι, σαν γραφική χώρα που είμαστε, με τους γνωστούς καφρους για κατοίκους):

Ο κύριος Λοβέρδος προσπαθεί να μας πείσει ότι δίνει μάχη (ορίστε και link από το άρθρο στο "Ποντίκι" που πέφτει χοντρό κράξιμο). Επειδή το να χαλάω οξυγονό και φαιά ουσία για να απαντήσω λέγοντας τα αυτονόητα προς τις βλακείες και ηλιθιότητες που μας βομβαρδίζουν τα.. "καμάρια" της πολιτικής ζωής της χώρας είναι μάλλον ανώφελο, θα σας παραθέσω δύο videos και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Video 1: Λιάνα Κανέλλη σε ρεσιτάλ κραξίματος.



Και επειδή η ξεφτίλα είναι κάτι ολοκληρωτικό (διότι δεν γίνεται να είσαι λίγο ξεφτίλας, ή είσαι ή δεν είσαι), ορίστε απολαύστε και το παρακάτω...

Video 2: Το γνωστό παχύδερμο ισωπεδώνει τα πάντα. Ο άνθρωπος που ήθελε να πάρει την ελληνική σημαία από τα Ίμια ο.. αέρας, τώρα προετοιμάζει το έδαφος για νέες παραχωρήσεις. Δώστε προσοχή στo video και μετά διαβαστε το κείμενο από κάτω:


Νυν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην Υπουργός Εξωτερικών ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, με ιδιότητες και σε θέσεις, δηλαδή, οι οποίες επιβάλλουν σε αυτόν που τις κατέχει να είναι περισσότερο ενημερωμένος για τα της χώρας και ιδιαίτερα για την ακριτική περιοχή της Θράκης.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων του στα τοπικά ΜΜΕ της περιοχής πριν τα εγκαίνια της νέας μονάδας της Pharmathen ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε επί τρεις (!!!) φορές τις Σάπες ως Σάπες Έβρου θέλοντας με τα εμφατικά του λόγια να τονίσει στους Θρακιώτες ότι η Ελλάδα προχωράει και η ανάπτυξη αυτή ξεκινάει από τη Θράκη.

Για την ανάπτυξη της Θράκης μιλούσε ο κ. Πάγκαλος, τα της Θράκης δεν γνωρίζει όμως. Όμορφα λόγια για το θεαθήναι από πολιτικούς που έχουν συνηθίσει να είναι κλεισμένοι στη γυάλα του «κλεινόν άστυ» και να έχουν φτάσει στο σημείο να μην γνωρίζουν πλέον ούτε τα στοιχειώδη, δηλαδή σε ποιο Νομό ανήκει μια πόλη που επισκέπτονται.


Μετά το τέλος των δηλώσεων του, ήμασταν οι μόνοι από τους δημοσιογράφους που του επισημάναμε ότι οι Σάπες ανήκουν στη Ροδόπη και όχι στον Έβρο με τον κ. Πάγκαλο να αρκεστεί λέγοντας χιουμοριστικά ότι με τον «Καλλικράτη» τώρα γίναμε ένα !!!

Και να φανταστείτε ότι ο κ. Πάγκαλος ήταν κάποτε και Υπουργός Εξωτερικών. Απορούμε, όταν συνομιλούσε με τους Τούρκους για ζητήματα Θράκης, τι να έλεγε άραγε; Μπορεί και αναφερόταν στην Καβάλα !!!

Λίγα μαθήματα γεωγραφίας κ. Πάγκαλε.


Πηγή: Φωνή Ροδόπης

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Υπουργός ερωτήθηκε επίσημα στην Βουλή σχετικά με την συμμετοχή του στην πρόσφατη συνέλευση της λέσχης Bilderberg.


Ορίστε και το σχετικό έγγραφό από το αίτημα του βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου.

Για να δούμε τι είδους απάντηση και αν θα λάβει εν τέλει...

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

...μαζεύτε τον

Ο αδερφός της Μαριέττας Χρουσαλά, προκαλεί, με μήνυμά του στο facebook, όπου αναφέρει...

«Τώρα που βρήκαμε ποιος φταίει, μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι;» Η ειρωνεία συνεχίζεται...

Πηγή: troktiko

Big brother is wathing you!

Φωτογραφία του προφητικού βιβλίου του George Orwell, 1984.

Χωρίς πολλά σχόλια... και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.











Διαβάστε περισσότερα: Πρεζα TV

Την... πανδημία την θυμάστε;

Πριν κανα χρόνο περίπου επί Αβραμόπουλου στο Υπουργείο Υγείας, γινότανε προπαγάνδα για επιδημίες και ΒΛΑΚΕΙΕΣ για να τρομοκρατήσουνε το κόσμο να κάνει το κωλοεμβόλιο τους.

1. Το εμβόλιο ήταν άχρηστο και θα μετέτρεπε σε πειραματόζωο την υγεία σας ετσι ώστε να έχετε ανάγκη πάντα, τα χημικά φάρμακά τους (τεχνική που χρησιμοποιούν πολλές φαρμακευτικές, της Αμερικής κυρίως). Είπαμε όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος.

2. Εκτός από το ότι η προπαγάνδα έγινε για να μας "αναγκάσουν" να το βαρέσουμε στην φλέβα (αν και τελικά ο Έλληνας δεν πολυμάσησε και τους έγραψε), τώρα τους έχουν μείνει στα ψυγεία και δεν μπορούν καν να τα επιστρέψουν.
Να σας θυμίσω και το κόστος; Μόλις 60 εκ. ευρώ πεταμένα στα σκουπίδια... ή μάλλον χάρισμένα στις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες (ο Θεός να σε φυλάει δηλαδή).

Να τολμήσω να αναρωτηθώ αν σε αυτή την ιστορία πέσανε μίζες ή θα είμαι ο κακοπροαάιρετος;
Καμιά εξεταστική γι' αυτό το θέμα; Μπα ε;

Πηγή αρχικής είδησης: troktiko

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Βρε σεις, κι αυτά πάλι δεν σας τα λέγαμε;

Από την Κυριακάτικη Real News:

"Eπαναδιαπραγμάτευση του χρέους της χώρας το 2012 (με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα).

Εξοδος από το ΔΝΤ: Όλες οι λεπτομέρεις για τον μηχανισμό έξοδου από το ΔΝΤ και την επιστροφή της χώρας μας στον δανεισμό από τις αγορές.

Την Πέμπτη στην σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. η Ανγκέλα Μέρκελ θα εισηγηθεί την τελική έγκριση του σχεδίου"

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

..και κάτι για την ιστορία με το 'ΑΒΕΡΩΦ'.

Δείτε και βγάλτε συμπέρασμα μονάχοι σας:

ΚΕΙΜΕΝΟ 1:
Κατά πληροφορίες το αρχικό αίτημα του εφοπλιστή Πατίτσα για χρήση του... θωρηκτού Αβέρωφ υπεβλήθη στη διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΝ και στη συνέχεια εγκρίθηκε από τον υπαρχηγό και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου. Υπ αυτή την έννοια ο κ. Βενιζέλος ενδέχεται να ζητήσει τόσο από τον αντιναύαρχο Ελευσινιώτη όσο και από τον υπαρχηγό ΓΕΝ υποναύαρχο Νίκο Κρυονερίτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν του αξιωματός τους.
ΚΕΙΜΕΝΟ 2:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου απολύθηκε ο μόνιμος εξ εφέδρων Αρχιπλοίαρχος Ε. ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΝ που ασκούσε από το 2008 τα καθήκοντα του Διευθυντή Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Γ. ΑΒΕΡΩΦ. Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ.

Πηγή: troktiko

Y.Γ. Ορίστε δείτε ποιοί υπόγραψαν και ποιός "πλήρωσε την νύφη"...

Kαι αυτά σας τα λέγαμε (περί χρεωκοπίας). Τώρα ποιός παραμυθιάζει τον κόσμο κύριοι Παπανδρέου & Παπακωνσταντίνου;;;

Τόσο καιρό ο πρωθυπουργός διαρηγνύει τα ιμάτια του πως η οικονομία πάει καλά (την τύφλα τους...).
Θα έπρεπε να ντρέπονται για τα θρασύτατα ψεύδη που σερβίρουν στον Ελληνικό λαό.
Βέβαια θα μου πεις, για να νιώσεις ντροπή πρέπει να έχεις και λίγο φιλότιμο. Σωστό κι αυτό...

Έχουμε πει επανειλλημένως πως η χώρα επί της ουσίας έχει πτωχεύσει ήδη και αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση που θα βάλει το καρφί στο φέρετρο.

Δεν μας πιστεύετε; Οk... Τους αριθμούς τους πιστεύετε; Ορίστε λοιπόν (το παρακάτω απόσπασμα προέρχεται από την εφημερίδα "Το Ποντίκι". Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το δείτε εδώ).

Ο τρόμος των αριθμών:

Την ίδια ώρα όμως οι δείκτες της ελληνικής οικονομίας – απτά, μετρήσιμα και, κυρίως, δημόσια μεγέθη – είναι τραγικοί:

● Μείωση της βιομηχανικής παραγωγής πάνω από 5% σε μηνιαία και τετραμηνιαία βάση.

● Άνω των 120.000 οι επιπλέον άνεργοι τον Μάρτιο συγκριτικά με τον αντίστοιχο περσινό μήνα – αύξηση των ανέργων 10% κάθε μήνα.

● Μείωση των ιδιωτικών επενδύσεων πάνω από 17% το πρώτο τρίμηνο.

● Μείωση των δαπανών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κατά 30% το πρώτο τρίμηνο.

● Μείωση άνω του 36% της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Μάρτιο συγκριτικά με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Πληθωρισμός στο 5,4% με προοπτική 7% έως τον Σεπτέμβριο.

● Μείωση 70% στα κέρδη των εισηγμένων στο χρηματιστήριο επιχειρήσεων το πρώτο τρίμηνο.


Eπ.. τι έγινε παιδιά; Αγχωθήκατε;

Εμείς σας τα λέγαμε πως η κυβέρνηση είναι παράνομη: 97% του εκλογικού σώματος τους φτύνει κι αυτοί κοιτάνε αν βρέχει!



Η παρούσα κρίση εμπιστοσύνης στη Διακυβέρνηση θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί δομική. Πιστοποιεί δε μια πρωτόγνωρη, μεταπολιτευτικά, κρίση εκπροσώπησης. Το 1/2 του κοινωνικού σώματος (52%) δεν εμπιστεύεται ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα, ενώ οι 4 στους 10 (40%) τις εμπιστεύονται μόνον περιστασιακά. Η πεποίθηση ότι οι Κυβερνήσεις εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα, είναι καθολική (89%!), ενώ ως προς την υφιστάμενη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, 8 στους 10 πολίτες (77%) θεωρούν, ότι...
το δημόσιο χρήμα διασπαθίζεται. Από την άλλη πλευρά, η αίσθηση της διαφθοράς στο επίπεδο των κυβερνώντων είναι γενικευμένη και διάχυτη, αφού το 78% αποδέχεται την άποψη ότι “στην Κυβέρνηση αρκετοί, ή και όλοι είναι διεφθαρμένοι”, ενώ μόλις το 19% διαπιστώνει περιορισμένη διαφθορά.
Από το συνδυασμό των απαντήσεων στις προηγούμενες τέσσερις ερωτήσεις (εμπιστοσύνη στις Κυβερνήσεις, υπαγωγή των κυβερνήσεων σε οικονομικά συμφέροντα, σπατάλη του δημοσίου χρήματος, αριθμός διεφθαρμένων στην κυβέρνηση) προκύπτει ο λεγόμενος δείκτης εμπιστοσύνης στη Διακυβέρνηση (Government Trust Index), που χρησιμοποιείται διεθνώς για τη μέτρηση των στάσεων του κοινού απέναντί της. (Στην Ελλάδα μετρήθηκε για πρώτη φορά το 1998, βλ. Μαυρής 1999). Με βάση τον εν λόγω δείκτη, προκύπτει ότι οι αρνητικές στάσεις διακατέχουν σήμερα το 97% (!) των ερωτηθέντων. Επομένως, πρόκειται πλέον για ένδειξη καθολικής απονομιμοποίησης και όχι απλώς «χαμηλής νομιμοποίησης» της Διακυβέρνησης.

Πηγή: Public Issue & Καθημερινή

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

OLIKIS ALESEOS Video: Πρέπει κάτι να πιώ;

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Έλληνα φορολογούμενο μαλ... εε πολίτη εννοώ!


Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Πάμε για πτώχευση και επίσημα.

Ότι κι αν λένε οι δημαγωγοί που αυτοαποκαλούνται "πολιτικοί", οι επιλογές τους στην οικονομία ήταν το λίγοτερο ατυχείς.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι σκληρότερα μέτρα μέσα στο καλοκαίρι και καπάκι κι άλλα από Σεπτέμβρη. Πάντως έτσι που καταστρέψανε την αγορά δεν πιάνουν τους στόχους που έχουν θέσει με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! Ελληνάρες δεν σας βλέπω καλά... τι θα το κάνετε το Cayenne τώρα;

Υ.Γ. Ποιός στοιχηματίζει πότε θα πέσει η κυβέρνηση;

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Άρχισαν τα όργανα για το ασφαλιστικό... κι ακόμα δεν έγινε η 2η επιθεώρηση του ΔΝΤ.

Δεκατρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ασκούν πίεση, μέσω ερώτησης προς τον υπουργό Εργασίας, ώστε να μην υιοθετηθούν όσα εισηγείται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος. «Οι απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν προωθούν την προσπάθεια εξυγίανσης και επίλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά κυριολεκτικά την κατεδάφιση της δημόσιας ασφάλισης και την αντικατάστασή της από ιδιωτικά σχήματα», υπογραμμίζουν.
Αναφέρουν ότι η εφαρμογή όσων ζητούν οι επιτηρητές μας και βρίσκονται εκτός μνημονίου θα οδηγήσει μεσοπρόθεσμα το σύστημα σε κατάρρευση, καθώς θα απουσιάζει κάθε κίνητρο ασφάλισης και η εισφοροδιαφυγή θα καταστεί κανόνας.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι θα αποκλείσει μεγάλη μερίδα των εργαζομένων -και ιδιαιτέρως των νέων, που αργούν να μπουν στην αγορά εργασίας- από κάθε συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

Όπως τονίζεται στο κείμενο της ερωτησης, βάσει όσων έχουν έλθει στο φως τις τελευταίες ημέρες δημιουργείται η εντύπωση ότι για την τρόικα, το σύνολο σχεδόν της εξοικονόμησης πόρων τα επόμενα χρόνια πρόκειται να προέλθει από τη δραματική περικοπή των συντάξεων.

Οι βουλευτές της συμπολίτευσης εκτιμούν ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια εξοικονόμησης πόρων, μέσω της καταπολέμησης της σπατάλης.

Ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό:

Τι προτίθεται να πράξει η Κυβέρνηση για τα ανωτέρω που βρίσκονται εκτός μνημονίου;
Εάν η Κυβέρνηση θα σεβαστεί την σύμβαση και τη ρήτρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι τις ερμηνείες της τρόικας.
Την ερώτηση υπογράφουν οι Πάρις Κουκουλόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Μιχάλης Κατρίνης, Μιχάλης Τζελέπης, Βασίλης Γερανίδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Όλγα Ρενταρή - Τέντε, Χρήστος Πρωτόπαππας, Δημήτρης Καρύδης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Σταύρος Στασινός, Γιάννης Αμοιρίδης.

Σχόλιο για την δήλωση Βενιζέλου: "Δεν είναι διαφάνεια η ζουγκλοποίηση της πολιτικής ζωής".

Ας αναλύσουμε λίγο τι είπε, και ας αποδείξουμε γιατί οι πολιτικοί μας είτε είναι λαμόγια & εθνοπροδότες, είτε απλά εκτός πραγματικότητας.

Ο Κύριος Βενιζέλος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα έχει διατελέσει σε διάφορα υπουργεία.
Ας μας πει εξηγήσει λοιπόν πως διάφοροι συνάδελφοι του μπήκανε στην πολιτική χωρίς βρακί (κυριολεκτικά) και φύγανε ζάμπλουτοι; Αλλά βέβαια ποιός πολιτικός μίλησε ποτέ με σαφήνεια; Μια ζωή ήξης αφίξης, γενικολογίες, ξύλινος πολιτικός λόγος και ουσία ΜΗΔΕΝ. Ή μήπως να υπενθυμίσω ποιανού δημιούργημα ήταν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών; Μα ΔΙΚΟ σας έργο ήταν!!! Άρα ποιόν ακριβώς κοροϊδευετε; Τις προάλλες βγήκε ο άλλος απίστευτος τύπος (για τον Λαλιώτη λέω) και πήγε να μας βγάλει το άσπρο μαύρο! Ένα σας λέω κλεφταράδες της πολιτικής… έρχονται κρεμάλες. Να δω αν θα προλάβετε να φύγετε.. γιατί αν σας αρπάξουν οι πολίτες εκείνη την στιγμή δεν ξέρω τι θα πάθετε!

Επίσης ο κύριος Βενιζέλος είπε: "Η γενίκευση ότι οι πρώην υπουργοί είναι εγκληματίες και οι νυν και αυριανοί υπουργοί είναι πιθανοί εγκληματίες, είναι απαράδεκτη, είναι μεγάλη η απόσταση και δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους, επισήμανε ο υπουργός. «Δεν είναι διαφάνεια η ζουγκλοποίηση της πολιτικής ζωής», είπε και παρατήρησε πως η δουλειά των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής είναι να αποκαλύπτουν την αλήθεια και όχι να παράγουν εντυπώσεις ή να ρίχνουν ανθρώπους στην πυρά."

Ακόμα μια φορά ένας πολιτικός προσπαθεί να χαλιναγωγήσει την άποψη του λαού.
Αλλά δεν γενικεύει ο λαός κύριε Βενιζέλο. Απλούστατα ερμηνεύει ρεαλιστικά την πραγματικότητα. Για πείτε μας ΜΙΑ κυβέρνηση από το 1974 και μετά που ΔΕΝ εμπλέκεται σε σκάνδαλα; Για πείτε μας.. είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της Ν.Δ. Θέλετε λίστα με τα σκάνδαλα που γίνανε γνωστά; Δεν χωράνε σε κόλλα Α3. Φαντάσου πόσα είναι τα σκάνδαλα που ΔΕΝ μάθαμε!
Είναι πολύ βολικό να ασχολείται κανείς με ένα θέμα μιλώντας γενικόλογα. Το ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να δώσει ουσιώδεις απαντήσεις, και αυτό δυστυχώς δεν το έκανε ποτέ κανένας πολιτικός στην χώρα αυτή. Και οι λόγοι είναι γνωστοί στον λαό πλέον, και ακριβώς για αυτούς τους λόγους πρέπει να «πληρώσετε»!

Όσο για την χαριτωμενιά του τύπου: "Σε ότι αφορά στις αποκρατικοποιήσεις είπε ότι δεν συνιστούν ξεπούλημα, αλλά αξιοποίηση της εθνικής περιουσίας για να μειωθούν και τα βάρη που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες."
..να τολμήσω να αναρωτηθώ ΓΙΑΤΙ καλούνται οι μαλάκες οι πολίτες να πληρώσουν τα βάρη που τους φορτώσατε εσείς κύριοι των κυβερνήσεων;
Γιατί δεν τα πληρώνεις εσύ και η παρέα σου Βενιζέλο (τέλος το "κύριε");
Γιατί δεν τα πληρώνουν αυτοί που φταίνε;
Άσε μην απαντάς, θα σου πω εγώ γιατί: Γιατί αυτοί δεν είναι θύματα σαν τους έλληνες πολίτες που κοροϊδεύετε, ληστεύετε (βεβαίως και ληστεύετε όταν τους κόβετε την σύνταξη από χρήματα που τους τα έχετε ΚΡΑΤΗΣΕΙ κατά τα χρόνια της εργασίας τους και τώρα τους τα τρώτε).

Είστε απλοί απατεώνες, κλέφτες και δημαγωγοί κύριοι της πολιτικής ζωής του τόπου.

Και αν δεν σας αρέσουν οι γενικεύσεις ας φροντίζατε να βάλετε δικλείδες ασφαλείας ώστε με την πρώτη υποψία σκανδάλου ο εκάστοτε εμπλεκόμενος πολιτικός να απομονωνόταν από το πολιτικό κόσμο (λέμε τώρα)... αλλά σιγά μην το κάνατε ποτέ!

Και κάτι τελευταίο. Οι προεκλογικές εξαγγελίες ΔΕΝ είναι κάποιο show δημοσίων σχέσεων αλλά ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με το λαό. Όταν παρασύρεις με ψέματα έναν ολόκληρο λαό να σε ψηφίσει και μετά κάνεις άλλα ντ’άλλων τότε είσαι ΕΚΤΟΣ νομιμότητας ως κυβέρνηση. Και όταν η κυβέρνηση είναι παράνομη & κάνει αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές αλλαγές σε ευαίσθητους τομείς, ονομάζετε «χούντα». Χωρίς πολλά-πολλά και περιστροφές. Η αλήθεια άλλωστε συνήθως είναι απλή. Τα ψέματα αντιθέτως συνήθως είναι πολύπλοκα!

Γι' αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους λόγους που δεν μπορώ να απαριθμήσω αυτή την στιγμή, ο κύριος Βενιζέλος καλά θα κάνει να σιωπά!

Όταν οι πολιτικοί σας λένε "δεν θα πτωχεύσουμε", σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!


Καταρχήν η χώρα έχει ήδη πτωχεύσει αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
Και δεν υπήρχε ΠΟΤΕ ελπίδα να μην πτωχεύσει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά όταν ξοδεύεις σαν κράτος π.χ. 100 δις και παράγεις 30, και ταυτοχρόνως εισάγεις το 95% των καταναλωτικών -και όχι μόνο- προϊόντων, τότε αναπόφευκτα με τα δανεικά απλά μεταθέτεις το πρόβλημα και μάλιστα διογκωμένο από τους έξτρα τόκους.
Η λύση της Ελλάδας ήταν από την αρχή ο επανακαθορισμός του χρέους μαζί με έξοδο από το Ευρώ και υποτίμηση του νομίσματος.
Άλλωστε το Ευρώ θα καταρρέυσει έτσι κι αλλιώς και μάλιστα σύντομα. Και ο πιο απλός λόγος είναι ο εξής: Δεν δύναται να υπάρχει νόμισμα χωρίς έθνος.
Θα δείτε άλλωστε πως σύντομα αυτά που αναφέρω θα συμβούν με μικρές αποκλίσεις. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να το δει αυτό.

Κατα δεύτερον δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Τα ψέμματα του ΓΑΠ (δεν θα γίνουν παγώματα μισθών και αυξήσεις φόρων) προεκλογικά ειπώθησαν βάσει σχεδίου. Πήρε την εξουσία από τα χαϊβάνια που πιστεύουν κάθε φορά ότι μπούρδα τους υποσχεθεί ο κάθε λαοπλάνος πολιτικός (ο οποίος αγνοεί προφανώς πως οι προεκλογικές εξαγγελίες αποτελούν συμβόλαιο με το λαό και όχι κάποιο show δημοσίων σχέσεων, κάτι που καθιστά την κυβέρνηση παράνομη και αντισυνταγματική)
Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και το ξεπούλημα ήταν προδιαγεγραμένο τουλάχιστον πριν από μια πενταετία.

Οι σύγχρονοι Ηρόστρατοι που μας έχουν επιβάλλει ως κυβερνήτες τα διάφορα κέντρα εξουσίας κάνουν την δουλειά που τους έχει αναθέσει η λέσχη Bilderberg, δηλαδή την εξαθλίωση πρώτα και μετά το ξεπούλημα.

ΔΕΚΟ (ακόμα και η ΕΥΔΑΠ) πάνε σε ιδιώτες άλλες με μεγάλα ποσοστά άλλες με μικρότερα (ούτως η άλλως στο τέλος θα καταλήξουν ολιγοπώλιο ή μονοπώλιο στα χέρια των ιδιωτών).

Ο ορυκτός πλούτος ξεπουλιέται.
Ειδικά για τον χρυσό έχω προσωπική άποψη καθώς η εταιρία 'Ελληνικός Χρυσός" στην Χαλκιδική ήταν πελάτες της εταιρίας μας, και γνωρίζω πράγματα εκ των έσω.
Ο George Soros είναι πίσω από τα "παιχνίδια" με το χρυσό της Ελλάδος.

Το πετρέλαιο της χώρας μας θα το εκμεταλευτούν οι ξένοι, το Αιγαίο διχοτομείται, η βόρεια Θράκη ετοιμάζεται για απόσχιση, η Κρήτη πάει για ανεξαρτησία, η Μακεδονία αποτελεί μέρος γεωπολιτκού σχεδίου και η Ήπειρος είναι αντικείμενο πόθου των Αλβανών.

Και το χειρότερο είναι πως η πλειοψηφία των Ελλήνων καθότι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, μασάνε ότι βλακεία τους σερβίρουν στην tv. Θέλετε παράδειγμα; Ευχαρίστως.
Για παράδειγμα ένα τεράστιο ποσοστό νομίζει πως οι ιδιωτικοποιήσεις λύνουν το πρόβλημα. Και το πιστεύουν αυτό γιατί τους έχει γίνει βίωμα επειδή τους πιπιλάνε το μυαλό τα ΜΜΕ. Η πραγματικότητα είναι πως οι ιδιωτικοποιήσεις θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο, θα διογκώσουν το πρόβλημα δηλαδή.

Πραγματικά ως Έλληνας πιστεύω πως το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι τόσο σάπιο και ελεγχόμενο που δεν θα είναι εύκολο (για να μην πω 'δυνατόν') να γίνει κάθαρση, ειδικά δε όταν είμαστε διαιρεμένοι κομματικά.. λες και δεν είμαστε όλοι Έλληνες. Οι κομματικές διαφορές, τα ρουσφέτια και η νοοτροπία του βολέματος και το φακελακίου μας κατέστρεψαν. Και αν δεν αποβάλλουμε την νοοτροπία του 'ΕΓΩ' και δεν πάμε σε νοοτροπία του 'ΕΜΕΙΣ'.. ΔΕΝ θα δούμε άσπρη μέρα. Και σας το υπογραφω.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η παράνομη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετατρέπει το νερό σε εμπορεύσιμο προϊον.

Θαυμάστε τους ακόμα μια φορά νεοέλληνες. Και μην τυχόν διαμαρτυρηθείτε και κουνηθεί η κωλάρα σας από τον καναπέ, μην τυχόν κάψετε καμιά θερμίδα.

Καλά, καλα... Κάντε υπομονή και θα έχουμε ένα τρισχαριτωμένο show μόλις λάβετε τα εκαθαριστικά της εφορίας, τους λογαριασμούς των ιδιωτικών πλέων Εταιριών Κοινής Ωφέλειας, και τα λοιπά, γιατί προφανώς πολλοί δεν έχουνε πάρει πρέφα του τι παίζετε. Βλέπετε είναι απασχολημένοι με το dvd της Τούβλη, με το φραπέ και το γκομενάκι στην παραλία...

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ:

"Οι υδάτινοι πόροι δεν ιδιωτικοποιούνται".

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες (με διαφορά 7 μηνών από την προηγούμενη)την πρόθεση της να αποκρατικοποιήσει ολικώς ή μερικώς εταιρείες στις οποίες συμμετέχει το Ελληνικό Δημόσιο. Μεταξύ αυτών και η ΕΥΑΘ και η ΕΥΔΑΠ, τα νερά δηλαδή.
Μέσα στο ασφυκτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες, θεωρούνταν ως φυσικό επακόλουθο η παραπάνω κίνηση, όπως φυσικό θεωρείται η προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού για μη πώληση της ΕΥΑΘ(εξού και ο τίτλος μας), να έχει ξεχαστεί. Ο πνιγμένος απ΄τα μαλλιά του πιάνεται…
Το δυστύχημα είναι ότι η Κυβέρνηση έβαλε στην ίδια μοίρα τον τζόγο, τις αποθήκες , τους αυτοκινητόδρομους και το ΝΕΡΟ! Ότι οι ιδιώτες θέλουν το κέρδος είναι γνωστό και καλά κάνουν, ότι θα το πάρουν από ένα είδος πρώτης ανάγκης, το ΝΕΡΟ, το οποίο πλέον θεωρείται εμπόρευμα είναι απαράδεκτο. Εδώ θα έπρεπε μια πολιτεία που έχει μέριμνα, να βάζει κανόνες προστασίας των πολιτών της όπως και κόκκινες γραμμές μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι πιέσεις του κάθε ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, κτλ.
Η ΕΥΑΘ δε παρέχει απλά το νερό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με αποφάσεις και διευκολύνσεις σε άπειρες περιπτώσεις, έχει φροντίσει ώστε και οι αδύναμοι αυτής της πόλης να έχουν νερό, πάντα με γνώμονα ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο νερό. Αυτή την στιγμή η εταιρεία έχει ανείσπρακτες οφειλές περισσότερο από 35.000.000 ευρώ, στη πλειοψηφία τους από Δήμους. Δε θέλουμε ούτε να φανταστούμε πάρκα με ξερό χορτάρι ή ακόμη χειρότερα παιδικούς σταθμούς με κομμένο νερό! Δυστυχώς όμως η πολιτική της ιδιωτικοποίησης του νερού εκεί οδηγεί.
Όταν το 2001 έγινε εισαγωγή της ΕΥΑΘ στο χρηματιστήριο και οι εργαζόμενοι λέγαμε ότι είναι το πρώτο βήμα για την ιδιωτικοποίηση, κάποιοι μας λέγανε γραφικούς και κρατικοδίαιτους, σήμερα κοιτάζοντας που έχουν φτάσει τα τιμολόγια του νερού, και με την δεύτερη φάση της μετοχοποίησης μπροστά μας , δυστυχώς επαληθευόμαστε. Φοβόμαστε ότι βρισκόμαστε πλέον σε ένα μονόδρομο προς την πλήρη παραχώρηση ενός φυσικού μονοπωλίου σε ιδιωτικά χέρια.
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ, θα δώσουμε τον αγώνα μας όπως και τόσες άλλες φορές στο παρελθόν, άλλωστε ήταν πάντα δίπλα μας οι συμπολίτες μας, το ΝΕΡΟ μας αφορά όλους.

"το δίκιο του αγώνα πολλά σου στέρησε,
μα η ζωή λεχώνα ελπίδες γέννησε"



Πηγή: EΥΑΘ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Χαρά Νικοπούλου: Μπράβο της!

Της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είχε το ψυχικό σθένος να αντιταχθεί στους προδότες που μας κυβερνάνε, και στην νέα τάξη πραγμάτων της κας. Διαμαντοπούλου και των λοιπών σφουγγοκωλάριων!

Απόσπασμα συνεντευξης στον "Αθέατο Κόσμο" (Youtube video)

Παρανοια...

Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει.

Στις εξεταστικές βρίζονται και σπάνε ποτήρια...

Τα σκάνδαλα εκατομυρίων διαδέχονται το ένα το άλλο με εντυπωσιακές ταχύτητες πλέον...

Οι ξένοι πράκτορες δρούν ανενόχλητοι στην χώρα μας...

Οι εβραίοι προπηλακίζουν πολίτες της χώρας μας σε διεθνή ύδατα και εμείς τον παίζουμε...

Η χώρα ξεπουλιέται. Αυτό που συμβαίνει είναι παράνομο, αντισυνταγματικό και εσχατη προδοσία. Διαβάστε το άρθρο 120 του Συνταγμάτος μπας και πάρετε χαμπάρι τι σκατά δημοκρατία νομίζετε ότι έχετε...

Και ο κοινωνικός ιστός της χώρας πάει ολοταχώς προς έναν παρόμοιο με της Αμερικής, δηλαδή φτώχεια, ανέχεια, εξαφάνιση της αξιοπρέπειας...
Ετοιμαστείτε σε λίγο να βλέπετε τις κόρες σας σε dvd καβάλημένες από 15 γορίλλες...
Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε όλα όσα ξέρατε...
Ετοιμαστείτε να σας έρθει όλη η γαμημένη και μίζερη ζωή σας "τούμπα". Οι σχετικές συλλήψεις ήδη έχουν αρχίσει για κάποιους... άλλα η φάση έχει γίνει ήδη χιονοστιβάδα μάγκες.

Αϊντε... κοιμηθείτε λίγο ακόμα.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Ερντογάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι διέπραξε μια "αιματηρή σφαγή"


Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι διέπραξε μια "αιματηρή σφαγή" διατάσσοντας τη φονική επίθεση εναντίον του στολίσκου που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα...


Ο Ερντογάν τόνισε μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) πως το Ισραήλ πρέπει "οπωσδήποτε να τιμωρηθεί" για τη φονική επιδρομή.

Ο τούρκος πρωθυπουργός κάλεσε επίσης το Ισραήλ να άρει το συντομότερο δυνατόν το "απάνθρωπο εμπάργκο" που επιβάλλει στη Γάζα.

Η διεθνής κοινότητα, πρόσθεσε ο Ερντογάν, θα πρέπει να διενεργήσει έρευνα σχετικά με την επιχείρηση των ισραηλινών κομάντος. "Η διεθνής κοινότητα οφείλει να πει 'όχι' στις επιθέσεις του Ισράηλ", τόνισε.

"Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο αυτή την αιματηρή σφαγή" που διαπράχθηκε από το Ισραήλ, δήλωσε ο Ερντογάν. "Αυτή η αλαζονική και ανεύθυνη επίθεση που ποδοπατά κάθε ανθρώπινη αρετή πρέπει οπωσδήποτε να τιμωρηθεί", πρόσθεσε, επευφημούμενος θορυβωδώς από τους βουλευτές.

Ο Ερντογάν προειδοποίησε επίσης ότι "το Ισραήλ δεν πρέπει να δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας".

Πηγή: troktiko

Οι μπάτσοι προστατεύουν τα εβραιοαφεντικά - Part #2


Θαυμάστε τους!

Χτεσινά επεισόδια έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, για την γνωστή πειρατική & δολοφονική εμπλοκή του κράτους-φονιά στην νηοπομπή "Free Gaza".

Πάντα φιλικοί και πρόσχαροι οι μπάτσοι, διατεθειμένοι να προστατεύσουν τον διπλανό μας (αρκεί να είναι εβραίος ή έστω να μην είναι.. Έλληνας).

Πραγματικά είναι πολύ άντρακλες αυτοί οι μπάτσοι ρε παιδί μου. Μιλάμε για πολύ βαρβατίλα. Άλλωστε θέλει πολύ μαγκιά για να κοπανήσεις έναν άοπλο άνθρωπο, φορόντας "πανοπλία" κρατώντας γκλοπ και χημικά, φορόντας κράνος, κ.λ.π.

Μόνο μετά αγαπητοί μας μπάτσοι μην απορείτε όταν σας αμολάνε τις μολότωφ στην μάπα, όταν σας βρίζει ο λαός και σας αποκαλεί "δολοφόνους" & "γουρούνια" και όταν τρώτε κι εσείς τις φάπες σας.

Πηγή: Indymedia.

Λίστα με τα μέλη της λέσχης Bilderberg.

Ορίστε η λίστα. Με κόκκινο είναι σημειωμένα τα.. "δικά μας" παιδιά.
Τα τρία γράμματα στην αρχή πριν το όνομα υποδηλώνουν την χώρα προέλευσης.

Μέσα στην λίστα βρίσκεται και ο υπουργός οικονομίας της Ελλάδας. Και τώρα πείτε μου... δεν πιστεύω να απορείτε ακόμα για το λόγο που μας φέρανε το ΔΝΤ;

Σημειώστε το για να ξέρετε ποιοί κάνουν τις βρωμοδουλειές των εβραίων στην χώρα μας.

Υ.Γ. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά!

BEL Davignon, Etienne F. Honorary Chairman, Bilderberg Meetings; Vice Chairman,
Suez Tractebel
DEU Ackermann, Josef Chairman of the Management Board and the Group Executive
Committee, Deutsche Bank AG
USA Alexander, Keith B. Director, National Security Agency
GRC Alogoskoufis, George Member of Parliament
USA Altman, Roger C. Chairman and CEO, Evercore Partners, Inc.
GRC Arapoglou, Takis Chairman and CEO, National Bank of Greece
TUR Babacan, Ali Minister of State and Deputy Prime Minister
GRC Bakoyannis, Dora Minister of Foreign Affairs
NOR Baksaas, Jon Fredrik President and CEO, Telenor Group
PRT Balsemão, Francisco Pinto Chairman and CEO, IMPRESA, S.G.P.S.; Former Prime
Minister
FRA Baverez, Nicolas Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
ITA Bernabè, Franco CEO Telecom Italia SpA
SWE Bildt, Carl Minister of Foreign Affairs
SWE Björklund, Jan Minister for Education; Leader of the Lìberal Party
CHE Blocher, Christoph Former Swiss Counselor; Former Chairman and CEO, EMS Group
FRA Bompard, Alexandre CEO, Europe 1
USA Boot, Max Jeane J. Kirkpatrick Senior Fellow for National Security Studies, Council
on Foreign Relations
AUT Bronner, Oscar Publisher and Editor, Der Standard
FRA Castries, Henri de Chairman of the Management Board and CEO, AXA
ESP Cebrián, Juan Luis CEO, Grupo PRISA
BEL Coene, Luc Vice Governor, National Bank of Belgium
USA Collins, Timothy C. Senior Managing Director and CEO, Ripplewood Holdings, LLC
GRC David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.
GRC Diamantopoulou, Anna Member of Parliament
ITA Draghi, Mario Governor, Banca d'Italia
USA Eberstadt, Nicholas N. Henry Wendt Scholar in Political Economy, American
Enterprise Institute for Public Policy Research
DNK Eldrup, Anders President, DONG Energy A/S
ITA Elkann, John Chairman, EXOR S.p.A.; Vice Chairman, Fiat S.p.A.
DEU Enders, Thomas CEO, Airbus SAS
ESP Entrecanales, José Manuel Chairman, Acciona
AUT Faymann, Werner Federal Chancellor
USA Ferguson, Niall Laurence A. Tisch Professor of History, Harvard University
IRL Gleeson, Dermot Chairman, AIB Group
USA Graham, Donald E. Chairman and CEO, The Washington Post Company
NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former
Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings
NLD Hirsch Ballin, Ernst M.H. Minister of Justice
USA Holbrooke, Richard C. US Special Representative for Afghanistan and Pakistan
NLD Hommen, Jan H.M. Chairman, ING N.V.
INT Hoop Scheffer, Jaap G. de Secretary General, NATO
USA Johnson, James A. Vice Chairman, Perseus, LLC
USA Jordan, Jr., Vernon E. Senior Managing Director, Lazard Frères & Co. LLC
FIN Katainen, Jyrki Minister of Finance
USA Keane, John M. Senior Partner, SCP Partners; General, US Army, Retired
USA Kent, Muhtar President and CEO, The Coca-Cola Company
GBR Kerr, John Member, House of Lords; Deputy Chairman, Royal Dutch Shell plc
DEU Klaeden, Eckart von Foreign Policy Spokesman, CDU/CSU
USA Kleinfeld, Klaus President and CEO, Alcoa Inc.
TUR Koç, Mustafa V. Chairman, Koç Holding A.S.
DEU Koch, Roland Prime Minister of Hessen
TUR Kohen, Sami Senior Foreign Affairs Columnist, Milliyet
USA Kravis, Henry R. Senior Fellow, Hudson Institute, Inc.
INT Kroes, Neelie Commissioner, European Commission
GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group
FRA Lagarde, Christine Minister for the Economy, Industry and Employment
INT Lamy, Pascal Director General, World Trade Organization
PRT Leite, Manuela Ferreira Leader, PSD
ESP León Gross, Bernardino General Director of the Presidency of the Spanish
Government
DEU Löscher, Peter CEO, Siemens AG
GBR Mandelson, Peter Secretary of State for Business, Enterprise & Regulatory
Reform
INT Maystadt, Philippe President, European Investment Bank
CAN McKenna, Frank Former Ambassador to the US
GBR Micklethwait, John Editor-in-Chief, The Economist
FRA Montbrial, Thierry de President, French Institute for International Relations
ITA Monti, Mario President, Universita Commerciale Luigi Bocconi
ESP Moratinos Cuyaubé, Miguel A. Minister of Foreign Affairs
USA Mundie, Craig J. Chief Research and Strategy Officer, Microsoft Corporation
CAN Munroe-Blum, Heather Principal and Vice Chancellor, McGill University
NOR Myklebust, Egil Former Chairman of the Board of Directors SAS, Norsk Hydro ASA
DEU Nass, Matthias Deputy Editor, Die Zeit
NLD Beatrix, H.M. the Queen of the Netherlands
ESP Nin Génova, Juan Maria President and CEO, La Caixa
FRA Olivennes, Denis CEO and Editor in Chief, Le Nouvel Observateur
FIN Ollila, Jorma Chairman, Royal Dutch Shell plc
GBR Osborne, George Shadow Chancellor of the Exchequer
FRA Oudéa, Frédéric CEO, Société Générale
ITA Padoa-Schioppa, Tommaso Former Minister of Finance; President of Notre Europe
GRC Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini
GRC Papalexopoulos, Dimitris Managing Director, Titan Cement Co. S.A.
GRC Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance
USA Perle, Richard N. Resident Fellow, American Enterprise Institute for Public
Policy Research
BEL Philippe, H.R.H. Prince
PRT Pinho, Manuel Minister of Economy and Innovation
INT Pisani-Ferry, Jean Director, Bruegel
CAN Prichard, J. Robert S. President and CEO, Metrolinx
ITA Prodi, Romano Chairman, Foundation for Worldwide Cooperation
FIN Rajalahti, Hanna Managing Editor, Talouselämä
CAN Reisman, Heather M. Chair and CEO, Indigo Books & Music Inc.
NOR Reiten, Eivind President and CEO, Norsk Hydro ASA
CHE Ringier, Michael Chairman, Ringier AG
USA Rockefeller, David Former Chairman, Chase Manhattan Bank
USA Rubin, Barnett R. Director of Studies and Senior Fellow, Center for
International Cooperation, New York University
TUR Sabanci Dinçer, Suzan Chairman, Akbank
CAN Samarasekera, Indira V. President and Vice-Chancellor, University of Alberta
AUT Scholten, Rudolf Member of the Board of Executive Directors, Oesterreichische
Kontrollbank AG
USA Sheeran, Josette Executive Director, UN World Food Programme
ITA Siniscalco, Domenico Vice Chairman, Morgan Stanley International
ESP Solbes, Pedro Vice-President of Spanish Government; Minister of Economy and
Finance
ESP Sophia, H.M. the Queen of Spain
USA Steinberg, James B. Deputy Secretary of State
INT Stigson, Bjorn President, World Business Council for Sustainable Development
GRC Stournaras, Yannis Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)
IRL Sutherland, Peter D. Chairman, BP plc and Chairman, Goldman Sachs International
INT Tanaka, Nobuo Executive Director, IEA
GBR Taylor, J. Martin Chairman, Syngenta International AG
USA Thiel, Peter A. President, Clarium Capital Management, LLC
DNK Thorning-Schmidt, Helle Leader ofThe Social Democratic Party
DNK Thune Andersen, Thomas Partner and CEO, Maersk Oil
AUT Treichl, Andreas Chairman and CEO, Erste Group Bank AG
INT Trichet, Jean-Claude President, European Central Bank
GRC Tsoukalis, Loukas President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)
TUR Ugur, Agah CEO, Borusan Holding
FIN Vanhanen, Matti Prime Minister
CHE Vasella, Daniel L. Chairman and CEO, Novartis AG
NLD Veer, Jeroen van der Chief Executive, Royal Dutch Shell plc
USA Volcker, Paul A. Chairman, Economic Recovery Advisory Board
SWE Wallenberg, Jacob Chairman, Investor AB
SWE Wallenberg, Marcus Chairman, SEB
NLD Wellink, Nout President, De Nederlandsche Bank
NLD Wijers, Hans Chairman, AkzoNobel NV
GBR Wolf, Martin H. Associate Editor & Chief Economics Commentator, The Financial
Times
USA Wolfensohn, James D. Chairman, Wolfensohn & Company, LLC
USA Wolfowitz, Paul Visiting Scholar, American Enterprise Institute for Public
Policy Research
INT Zoellick, Robert B. President, The World Bank Group
GBR Bredow, Vendeline von Business Correspondent, The Economist (Rapporteur)
GBR McBride, Edward Business Editor, The Economist (Rapporteur)

Εβραίοι φονιάδες!

Για να πάρετε μια ιδεά της κατάστασης που επικρατεί στην λωρίδα της Γάζας εξαιτίας των εβραίων, δείτε την παρακάτω φωτογραφία. Είναι από τις επιθέσεις του 2009.


Οι ρουκέτες αυτές περιέχουν λευκό φώσφορο. Αν δεν ξέρετε τι εστί κάτι τέτοιο, να σας πούμε ότι όπλα με λευκό φώσφορο έχουν απαγορευτεί από τις διεθνείς συνθήκες.

Θέλετε κι άλλα; Ορίστε δείτε εδώ κι εδώ τι παθαίνει ο άνθρωπος από αυτά τα όπλα (προσοχή: η φωτογραφίες σοκάρουν).

Και μετά μας μιλάνε για διεθνές δίκαιο και ανθρώπινα δικαιώματα.

Κέρδος, υποκρισία, έλεγχος πληθυσμών, διαμόρφωση απόψεων.

Αυτή είναι η Νέα τάξη πραγμάτων.

Enjoy...