Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Τσίρκον "η Ελλάς". Και αν πάει φυλακή κανείς τους, γράφτε μου.


Δεν πιστεύω κανένας σας να νόμιζε ότι θα πάει τέως ή νυν πολιτικός στην φυλακή για σκάνδαλα. Μην είστε θύματα και "μασάτε", τίποτε δεν θα γίνει.
Ήδη σήμερα με τον Μαντέλη άρχισαν οι αναδιπλώσεις.. ξέρετε τώρα. Οι γνωστές πίπες του τύπου "δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει ποινική δίωξη" και λοιπές παπαριές.
Βέβαια αν έκλεβες εσύ, και όχι για να αγοράσεις.. κότερα όπως κάνανε τα γνωστά λαμόγια, αλλά απλα για να φας μαλάκα έλληνα πολίτη, και θα ξέρανε ΠΟΛΥ καλά αν γίνεται η δίωξη, και θα σε διώκανε ποινικά και θα σε πηγαίνανε και μέσα για να γίνεις η πουτάνα των Αλβανών. Άντε καλή σταδιοδρομία!

Ωπα μισό.. ακούω φωνές! Τι; Τιιιι; Υπήρχαν και τέτοιοι που τα πίστεψαν; Γι'αυτό λέει ψηφίσανε τον ΓΑΠ;
Ε φάτε τα όλα στην μάπα τώρα. Φάτε τις ψευτιές γιατί τόσα χρόνια το παίζατε κομματόσκυλα και ενώ ΞΕΡΑΤΕ τι ψέυτες είναι, με αφορμή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σας βόλεμα, κάνατε ότι τους πιστεύατε.
Φάτε και το ΔΝΤ για να πληρώσετε στους εβραίους τραπεζίτες αυτά που για δεκαετίες τρώγανε άλλοι. Πληρώστε το λογαριασμό και σκασμός.

Και αν δεν έχετε να πλερώσετε δεν πειράζει. Πληρώνετε και σε είδος.
Με το αμάξι σας, με το σπίτι σας, με τον κώλο σας.. όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί!

Εναλλακτικά, συνεχίστε τις ξάπλες στους καναπέδες και περιμένετε όλα να φτιάξουν ως δια μαγείας.

Οποία κατάπτωσις. Αλλά τι να πει κανείς για ένα εκλογικό σώμα που ακόμα και σήμερα τσακώνεται για μικροκομματικά ζητήματα; Είναι προφανές πως το ΔΝΤ πρέπει να μας πηδήξει δίχως έλεος για να τολμήσει η βολεμένη πλειοψηφία να σηκώσει ανάστημα...