Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Οι μπάτσοι προστατεύουν τα εβραιοαφεντικά τους...


Θαυμάστε το χάλι μας. Οι εβραίοι δολοφονούν άοπλους κι εμείς καιγόμαστε μην τυχόν τους αγγίξει κανείς. Αλλά λογικό είναι να έχει τόσο μπατσαρία έξω από την πρεσβεία.
Μην ξεχνάμε πως η μαμά του ΓΑΠ δεν θα αφήνε ποτέ τους βάρβαρους έλληνες να πειράξουν την πρεσβεία της χώρας της.

Θαυμάστε τους ασφαλίτες (γνωστοί και με το παρατσούκλι "ρουφιάνοι") που συνεχίζουν να προσφέρουν τις ευγενείς υπηρεσίες τους στην κυβέρνηση του ισραήλ και στον επίτιμο πρόεδρο της κύριο... Γεώργιο Παπανδρέου!

ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΤΗΣ FREE GAZA - SHIP TO GAZA




--- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ---
-- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--


Αθήνα 7.00μμ Πρεσβεία Ισραηλ
Θεσσ/νίκη 6.00μμ Καμάρα
Πάτρα 6.00μμ Παράρτημα
Μυτιλήνη 7.00μμ Πλατεία Σαπφούς
Γιάννενα 6.00μμ Εργατικό Κέντρο
Βόλος 7.00μμ Πλατεία Ελευθερίας
Λάρισα 7.30 μμ Πλατ. Ταχυδρομείου
Ξάνθη 7.00μμ Κεντρική Πλατεία
Κέρκυρα 6.00μμ Πλατεία Γεωργάκη
Xίος 7.00μμ Κεντρική πλατεία
Καρδίτσα, 8.30μμ Κεντρική Πλατεία
Αγρίνιο, 19:00 μ.μ.Πλατεία Δημοκρατίας
Αλεξανδρούπολη 6:00μμΔημαρχείο
Κομοτηνή 7.00μμ Κεντρική Πλατεία
Ηράκλειο 7.00μμ Πλατεία ελευθερίας
Χανιά 7.30μμ Πλατεία Αγοράς
Σητεία (Κρήτη) 7:30μμ Κεντρική Πλατεία
Άγιος Νικόλαος (Κρήτη)7.00μμ Πλατεία Ελ. Βενιζέλου
Ρέθυμνο 7:00μμ Δημαρχείο
Ιεράπετρα, 20:00μμ Δημαρχείο
Καβάλα 7.30μμ Πλ.Καπνεργάτη

Ορίστε οι.. "κολλητοί" αυτών που μας κυβερνάνε.


Η λίστα με τα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (τρομάρα τους).
Ο πρόεδρος είναι ο γνωστός μας ΓΑΠ. Και ο αντιπρόεδρος είναι ο.. υπουργός άμυνας του ισραήλ.

Φαντάζομαι πως τα σχόλια περιτεύουν. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Tα Ελληνικά ΜΜΕ κουκουλώνουν το θέμα με τους εβραίους.

Παράθεση από troktiko:Κλείστε την πρoπαγάνδα της κυβέρνησης μέσω των ΜΜΕ


Aκούστε την θέση της κυβέρνησης και την προπαγάνδα που κάνουν τα ΜΜΕ. Επειδή δεν ήταν κυβερνητική αποστολή δεν είχε και μεγάλη...σημασία!Κλείστε τις τηλεοράσεις και μην ενημερώνεστε από τα άθλια ψέματα και την πληρωμένη ενημέρωση. Πάρτε ένα μικρό παράδειγμα τι λέει το mega. Διαβάστε τα blogs που μπορεί να κάνουμε λάθη και ότι άλλο νομίζετε, αλλά τουλάχιστον δόλο δεν έχουμε και μεταφέρουμε την πραγματικότητα.

Τσίρκον "η Ελλάς". Και αν πάει φυλακή κανείς τους, γράφτε μου.


Δεν πιστεύω κανένας σας να νόμιζε ότι θα πάει τέως ή νυν πολιτικός στην φυλακή για σκάνδαλα. Μην είστε θύματα και "μασάτε", τίποτε δεν θα γίνει.
Ήδη σήμερα με τον Μαντέλη άρχισαν οι αναδιπλώσεις.. ξέρετε τώρα. Οι γνωστές πίπες του τύπου "δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει ποινική δίωξη" και λοιπές παπαριές.
Βέβαια αν έκλεβες εσύ, και όχι για να αγοράσεις.. κότερα όπως κάνανε τα γνωστά λαμόγια, αλλά απλα για να φας μαλάκα έλληνα πολίτη, και θα ξέρανε ΠΟΛΥ καλά αν γίνεται η δίωξη, και θα σε διώκανε ποινικά και θα σε πηγαίνανε και μέσα για να γίνεις η πουτάνα των Αλβανών. Άντε καλή σταδιοδρομία!

Ωπα μισό.. ακούω φωνές! Τι; Τιιιι; Υπήρχαν και τέτοιοι που τα πίστεψαν; Γι'αυτό λέει ψηφίσανε τον ΓΑΠ;
Ε φάτε τα όλα στην μάπα τώρα. Φάτε τις ψευτιές γιατί τόσα χρόνια το παίζατε κομματόσκυλα και ενώ ΞΕΡΑΤΕ τι ψέυτες είναι, με αφορμή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σας βόλεμα, κάνατε ότι τους πιστεύατε.
Φάτε και το ΔΝΤ για να πληρώσετε στους εβραίους τραπεζίτες αυτά που για δεκαετίες τρώγανε άλλοι. Πληρώστε το λογαριασμό και σκασμός.

Και αν δεν έχετε να πλερώσετε δεν πειράζει. Πληρώνετε και σε είδος.
Με το αμάξι σας, με το σπίτι σας, με τον κώλο σας.. όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί!

Εναλλακτικά, συνεχίστε τις ξάπλες στους καναπέδες και περιμένετε όλα να φτιάξουν ως δια μαγείας.

Οποία κατάπτωσις. Αλλά τι να πει κανείς για ένα εκλογικό σώμα που ακόμα και σήμερα τσακώνεται για μικροκομματικά ζητήματα; Είναι προφανές πως το ΔΝΤ πρέπει να μας πηδήξει δίχως έλεος για να τολμήσει η βολεμένη πλειοψηφία να σηκώσει ανάστημα...

Ξεχάσατε κιόλας; Ξαναθυμηθείτε τους!


Έτσι για να μην ξεχνάμε...


Έτσι για να μην ξεχνάμε ποιοί είναι οι φονιάδες των λαών, ποιοί είναι οι κερδοσκόποι που θέλουνε να μας κάνουνε σύγχρονους σκλάβους, αυτοί που πάντα χτυπάνε αθώους, αυτοί που σκοτώνουν μικρά παιδιά, κ.λ.π.

Και φυσικά ο μισός πλανήτης δεν έβγαλε τσιμουδιά για την σφαγή που έγινε σε ΔΙΕΘΝΗ ύδατα από τα.. κομμάντα της -περιέργως πάντα ανέγγιχτης- σιχαμένης ηγεσίας αυτής της βρωμερής χώρας.
Εντωμεταξύ ενώ η Τουρκία έχει αρχίσει ήδη τα διαβήματα και τις λοιπές κινήσεις, η δική μας ηγεσία ώς συνήθως κάνει τουμπέκι μην τυχόν και δυσαρεστήσουμε τους απόγονους του Αυνάν...

Φανταστείτε για παράδειγμα (λέω τώρα) να είχαμε σκοτώσει εμείς εδώ 19 λαθρομετανάστες πάνω στο πλοίο, τι θα γινότανε τώρα...



Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα για τον Μαντέλη ενώ αυτός την είχε κάνει ήδη!!!!


Μπράβο σαϊνια μου!
Παραλίγο.... να τον προλαβαίνατε!

Σατανική σύμπτωση όμως να βγαίνει η απόφαση απαγόρευσης και ο άλλος να έχει φύγει ήδη. Λέτε να του το σφύριξε κανείς;
Λέτε να καλύπτει άλλους; Όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί τα χιλιάδες ευρώ δεν είναι σοβαρή υπουργική/βουλευτική μίζα.

Από εκατομύριο και πανω.. ίσως!

Χουντικές τακτικές ξανά εναντίον του troktikou: Καστανίδης και Μάκης Τ. επιχείρησαν να φιμώσουν το γνωστό blog.


Έτσι για να καταλάβετε πως η σύγχρονη δημοκρατία είναι ένα κατασκεύασμα των κυβερνώντων απλά για να μας παραμυθιάζουν, η ελευθερία του τύπου απλά δεν υφίσταται από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, τα ΜΜΕ αποτελούν εργαλεία χειραγώγησης των μαζών και δημιουργίας συνειδήσεων και γενικώς υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια να ζήσουμε όλοι σε Οργουελικές κοινωνίες.

Ελληνάρες τόσα χρόνια τα βλέπαμε όλοι και δεν μίλαγε κανείς, γιατί μια ζωή κοιτάγαμε την πάρτη μας και το βόλεμα. Τώρα όμως οι χαβαλέδες τελείωσαν. Όποιος δεν είναι μαζί μας θα είναι εναντίον μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ρε Λοβέρδο δεν την παλεύεις άλλο.

Ρε σεις ο Λοβέρδος προσπαθεί να μας πείσει ότι κυβερνάνε ακόμα αυτοί.
Πάμε στοίχημα ότι στο τέλος θα κάνουν ότι ακριβώς λέει το μνημόνιο "διάσωσης";

Βγείτε ρε και πείτε στον κόσμο την αλήθεια ρε ξεφτιλισμένοι πολιτικοί. Πείτε ότι τα φάγατε όλα και δεν έμεινε σάλιο. Πείτε ότι το ξέρατε απο πέρσυ. Πείτε ότι είστε ψεύτες και είπατε ΨΕΜΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό προεκλογικά για να αρπάξετε την εξουσία. Πείτε στον Ελληνικό λαό πως ακόμα ψεύδεστε για τα ΠΑΝΤΑ! Ντροπή πια, ΝΤΡΟΠΗ!!!!
ΕΣΕΙΣ μας φτάσατε σε αυτό το σημείο και τώρα ζητάτε από τον ήδη εξασθενισμένο οικονομικά μισθωτό, συνταξιούχο και μικρομεσαίο να πληρώσει την νυφη ρε νούμερα; Ρε κλεφταράδες! Όλοι σας με βίλες και μέσα στην χλιδή είστε.
1 δις Ευρώ στην αγορά και 38 δις στις τράπεζες;
Προσέξτε ρε γιατί όταν ο λαός περάσει από το στάδιο του αυγού και του γιαουρτιού, στο στάδιο της φάπας δεν θα γυρίζει πίσω πλέον. Προσέχτε όλοι σας γιατί θα φύγετε νύχτα. Ο Έλληνας ΔΕΝ ειναι καλά πλέον, εσεις τον τρελλάνατε έτσι...

Κλέφτε κι άλλα! Μπορείτε !!!

Παρακάτω θα προσπαθήσω να παραθέσω όλα τα οικονομικά σκάνδαλα που ήρθαν στην δημοσιότητα (δεν πιστεύω να αμφισβητεί κανείς το γεγονός πως θα υπάρχουν 1000 φορές άλλα τόσα που δεν μάθαμε ποτέ τίποτα):

- Χρηματιστήριο
- Siemens (μίζες/προμήθειες στα λαμόγια του κοινοβουλίου και όχι μόνο)
- Σκάνδαλο Βατοπαιδίου
- Δομημένα ομόλογα/Κλοπή των ασφαλίστικών ταμείών
- Διαφθορά γιατρών/νοσοκομείων/εταιριών προμήθειας φαρμακευτικού υλικού
- Διαφθορά/σκάνδαλα σε διάφορες Δ.Ο.Υ.
- Υπεξαίρεση 30.000.000 ευρώ στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Υπεξαίρεση 50.000 ευρώ στον Δήμο Γρεβενών (μετά φόνου)
- Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (προμήθεια υποβρυχίων σε 5πλάσιες τιμές από όσο αγοράζουν άλλες χώρες. Τελικά γέρνανε κίολας λόγω λανθασμένης κατασκευής)

..προς το παρόν αυτά θυμάμαι. Μην ξεχνάτε πως αυτά είναι τα.. πρόσφατα!!!!
Το να σχολιάσω τα κλεισίματα της βουλής για να διαγραφούν τα σκάνδαλα, την προκλητική αλληλοπροστασία όλων των λαμόγιων, και την γενικότερη ξεφτίλα που περιβάλλει αυτούς τους ανθρώπους στην Βουλή ειναι περιττόν νομίζω.

Τώρα βάσει ΠΟΙΑΣ λογικής περιμένει κάποιος από λαμόγια και κλέφτες, να του εξυγιάνουν την οικονομία δεν το ξέρω... Αλλά πραγματικά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι φαινόμενο άξιο κοινωνικού πειράματος.

Ένα σας λέω συμπολίτες, μόνο ένα: Ξυπνάτε και αντισταθείτε γιατί έρχονται εξελίξεις που οι περισσότεροι ΔΕΝ θα τις πιστεύετε.

Καλημέρα σας!

Ναι προφανώς και είναι ειρωνική η παραπάνω ατάκα...
Κάποτε θυμάμαι με ρωτάγανε μερικοί φίλοι "γιατί είσαι τόσο πεσιμιστής;".. Αλήθεια γιατί; Μάλλον γιατί ανήκω στην μικρή συνομοταξία "πολίτης που δεν "μασάει" ότι του πούνε οι νταβατζήδες του αμάσητο". Δεν είμαι όμως ο μόνος, αυτό δα μας έλειπε. Το θέμα μας όμως δεν είναι τι κάνω εγώ, το θέμα μας είναι τι θα κάνουμε εμείς.

Τελικά πράγματι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αλλά αυτό δεν το λέω επειδή είναι κλισέ, άλλωστε το φαινόμενο της επανάληψης δεν έχει να κάνει με κλισέ. Έχει να κάνει με το γεγονός πως συμβαίνει επειδή το προκαλούν ΠΑΝΤΑ τα ίδια συμφέροντα.

Κάποτε λέγαμε πολλοί για το πετρέλαιο στο Αιγαίο. Ακόμα το θυμάμαι πριν 10+ χρόνια οι περισσότεροι οταν τους λέγαμε κάτι τέτοιο μας κοιτάγανε με δυσπιστία και απορία; "Σιγά μην έχει η ψωροκώσταινα πετρέλαιο" λέγανε οι πιο πολλοί. Θα μου πεις "ε και;".. να σου απαντήσω. Είναι απλό: Οι κυβερνήσεις της Ελλάδος συνειδητά περνάγανε στην κοινή γνώμη (χρησιμοποιόντας τεχνικές "διαμόρφωσης άποψης" ή αλλιώς "προπαγάνδα") την άποψη πως η Ελλάδα δεν έχει δυνατότητες, πως είναι φτωχή χώρα, κ.λ.π.

Θυμάμαι που λέγαμε πως προετοιμάζονται αλλαγές στα σύνορα.. και μας λέγανε γραφικούς και πως δεν θα γίνει αυτό επειδή είμαστε στην ΟΝΕ.
Αναρωτιέμαι... αυτοί που τα λένε αυτά είναι απλώς άσχετοι ή επικίνδυνοι;
Σύμπτωσεις οι συνεχείς και αυξανόμενες πιέσεις τις Τουρκίες για γκρίζες ζώνες;
Σύμπτωσεις οι συνεργασίες τουρκων στρατιωτικών με αλβανούς; Οι 1125 στρατιώτες των τούρκων στα ελληνοαλβανικά σύνορα με την πρόφαση της στρατιωτικής συνεργασίες, σύμπτωση κι αυτό;
Σύμπτωση οι αιτιάσεις διεθνών "ανεξάρτητων" οργανισμών που μιλάνε συνεχώς για μειονότητες στην χώρα μας, όταν την ίδια στιγμή οι δικές μας μειονώτητες δέχονται κυνήγι και μαζικούς διωγμούς (π.χ. Χειμάρρα) και η πατριωτική μας κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα;
Σύμπτωση το γεγονός πως οι μετανάστες στην χώρα μας παίρνουν υπηκοότητα χωρίς καν να ελέγχονται; Γιατί οι χιλιάδες (για να μην πω εκατομύρια) μετανάστες ΔΕΝ καταγράφονται;
Όλα συμπτώσεις ε; Πράγματι, διαβολικές θα τολμούσα να πω...


Φυσικά αυτά συνέβησαν & συμβαίνουν για συγκεκριμένους λόγους οι οποίο έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του εκάστοτε μεγάλου κεφαλαίου από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που είναι σκλάβοι τους. Και αυτοί μετά κατ'επέκτασην ρουφάνε το αίμα του λαού για να ενισχύσουν τους χρηματοδότες τους. Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θα 'ναι όσο ο πολίτης κοιτάζει τα ατομικά του συμφέροντα αντί τα συλλογικά.
Άντε τώρα ας παριστάνουμε πως πέφτουμε από τα σύννεφα, άλλωστε είναι το εθνικό μας σπορ!!!!

Είχα ακούσει μια ατάκα ενός νεαρού σε ένα ρεπορτάζ του Al Tsantiri news, και είπε κάτι για βόλεμα στο δημόσιο και τα λοιπά... Και εγώ απορώ.. όταν η νοοτροπία του μέσου Έλληνα είναι "να βρώ μια δουλίτσα να βολευτώ" αντί να σκεφτεται "να βρω μια δουλειά για να ΠΑΡΑΓΩ", τότε ήδη έχουμε μια εικόνα της νοοτροπίας. Δεν είναι δυνατόν μετά από ανθρώπους που δεν συνειδητοποιούν βασικά και αυτονόητα πράγματα, να έχεις την απαίτηση να καταλάβουν γεωπολιτικά & γεω-οικονομικά θέματα.

Είναι σαν να ζητάς από την μαυροφορεμένη γιαγιούλα της επαρχίας να σου κατασκευάσει πυρηνικό αντιδραστήρα! Απλά δεν γίνεται, αλλά ακόμα και αν το καταφέρει το πιο πιθανό είναι να εκραγεί μόλις τον βάλει σε λειτουργία!

Εδώ τελειώνει το παραλήρημα μου προς το παρόν. Το ξέρω πως το κείμενο είναι ελαφρώς 'άτακτως ερριμένο', αλλά οφείλεται μάλλον στον ενθουσιασμό μου.

Υ.Γ. Κλείστε τις τηλεοράσεις. Διαβάστε και μορφωθείτε. Αντισταθείτε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων διαφορετικά υποθηκέυετε το μέλλον των παιδιών σας σε μια σύγχρονη μορφή δουλείας. Wake up!!!